Afrekenen met pijn

Ze gebruikte krukken, soms zelfs een scootmobiel en een traplift. Gevolg van een ongeluk als kind dat niet helemaal goed behandeld was en dat sinds een aantal jaar steeds meer klachten gaf.

Deze collega therapeut is nu van haar botpijn af, die haar jarenlang veel energie kostte had en haar mobiliteit had beperkt. Je kunt haar ervaringen hier lezen. 

Bij haar kwam het resultaat razendsnel, het kan ook een stuk langer duren, zoals bij een andere collega. Bij hem werd CIAP geconstateerd, Chronische Idiopathische Axonale Polyneuropathie. Erge pijn, …

… tintelende, stramme en gevoelloze voeten, problemen met stabiliteit en evenwicht. Ongeneeslijk, zeiden de artsen. Hij moest ermee leren leven zei de specialist. Eind van het jaar zou hij een rollator nodig hebben. Maar met intensieve behandeling verdwenen niet alleen zijn klachten grotendeels, ook laboratorium onderzoek liet veel gunstiger waarden zien. Zenuwuiteinden bleken weer aangegroeid. De rollator is er nooit gekomen. In plaats daarvan maakt hij weer lange wandelingen zonder klachten. Zijn ervaringen lees je op zijn eigen website. Ook de bloeduitslagen vooraf en na afloop zijn daar te vinden. 

Als je zelf pijnklachten hebt of mensen kent die daar last hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met me op (contactgegevens onderaan deze pagina). Dan kunnen we bespreken of deze bijzondere behandeling, waarbij de doorbloeding in de kleinste bloedvaten gestimuleerd wordt, ook voor jou iets kan betekenen. 

Wil je af en toe dit soort berichten ontvangen en krijg je nog niet mijn nieuwsbrief? Meld je dan aan via het contactformulier onder aan deze pagina en krijg maximaal één keer per maand informatie over gezondheid en vitaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.