Lezingen en presentaties

Op het gebied van bloedsomloop en hoe je je gezondheid eenvoudig tot op hoge leeftijd kunt ondersteunen:

  • Dinsdag 10 december om 20.00 uur in “De Hofkamer”, de gemeenschappelijke ruimte van De Meanderhof. Tiendschuurstraat 66 in Zwolle.
  • Zondag 15 december om 14.00 in Bunnik, gevolgd door een eindejaarsviering.
  • Dinsdag 17 december om 19.30 in Best, gezondheidspresentatie gevolgd door de zakelijke mogelijkheden als je ook anderen hiermee zou willen helpen.
  • Dinsdag 14 januari om 20.00 uur in “De Hofkamer”, de gemeenschappelijke ruimte van De Meanderhof. Tiendschuurstraat 66 in Zwolle.
  • Woensdag 15 januari om 19.30 in Best
  • Zondag 26 januari om 14.00 in Bunnik: de gezondheidspresentatie gevolgd door de zakelijke mogelijkheden als je ook anderen hiermee zou willen helpen.
  • Maandag 10 februari om 20.00 uur in “De Hofkamer”, de gemeenschappelijke ruimte van De Meanderhof. Tiendschuurstraat 66 in Zwolle.
  • Zondag 23 februari om 14.00 in Bunnik: de gezondheidspresentatie gevolgd door de zakelijke mogelijkheden als je ook anderen hiermee zou willen helpen.

De presentaties zijn gratis toegankelijk, na aanmelding via sonia@vannispen.net. Handig als je ook je (mobiele) telefoonnummer vermeldt. Ik kan iets beter rekening met je houden als je me ook laat weten van welke eventuele  klachten je af wilt, hoe die klachten je nu beperken en of er dingen zijn die je (weer) zou willen kunnen.

Als je een paar mensen bij elkaar hebt en een datum die voor iedereen geschikt is, kan ik altijd een presentatie organiseren in Zwolle. Ook kan ik dan een presentatie komen geven op lokatie (nooit op donderdagavond).

Over Metabolic Balance en de voor jou meest geschikte voeding:

Op dit moment geen data gepland (of nog niet op de website gezet). Mail me op sonia@vannispen.net of bel me op 06 5100 5339. De gebruikelijke lokatie voor de lezingen over Metabolic Balance is Tiendschuurstraat 66 in Zwolle; soms ook in mijn praktijkruimte op Tiendschuurstraat 84. Ik kan eventueel ook op lokatie komen.

De lezingen zijn altijd gratis toegankelijk (tenzij anders vermeld). Zij komen niet in aanmerking voor vergoeding door verzekeraars.

Ik vergeet nog wel eens de data bij te werken, en soms zijn er ook mogelijkheden elders in het land. Je kunt me altijd even mailen, appen, SMS-en of bellen op sonia@vannispen.net of 06 5100 5339.