Lezingen en presentaties

Op het gebied van bloedsomloop en hoe je met Bemer therapie je gezondheid tot op hoge leeftijd kunt stimuleren:

  • Dinsdag 11 september om 20.00 uur in Zwolle
  • Zaterdag 6 oktober om 14.00 uur in Alphen aan de Rijn
  • Dinsdag 9 oktober om 20.00 uur in Zwolle
  • Zondag 28 oktober om 14.00 uur in Bunnik

De presentaties zijn gratis toegankelijk, na aanmelding via sonia@vannispen.net. Handig als je ook je (mobiele) telefoonnummer vermeldt. Ik kan iets beter rekening met je houden als je me ook laat weten van welke eventuele  klachten je af wilt, hoe die klachten je nu beperken en of er dingen zijn die je (weer) zou willen kunnen.

Als je een paar mensen bij elkaar hebt en een datum die voor iedereen geschikt is, kan ik altijd een presentatie organiseren in Zwolle. Ook kan ik dan een presentatie komen geven op lokatie (nooit op donderdagavond).

Over zakelijke kansen met Bemer:

Regelmatig op een zaterdag in Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist, bijvoorbeeld op:

  • Zaterdag 10 november om 10.00 uur .

Ook hiervoor, graag belangstelling melden via mij (sonia@vannispen.net; 06 5100 5339).

Over Metabolic Balance en de voor jou meest geschikte voeding:

Op dit moment geen data gepland (of nog niet op de website gezet). Mail me op sonia@vannispen.net of bel me op 06 5100 5339. De gebruikelijke lokatie voor de lezingen over Metabolic Balance is Tiendschuurstraat 66 in Zwolle; soms ook in mijn praktijkruimte op Tiendschuurstraat 84. Ik kan eventueel ook op lokatie komen.

Ik vergeet nog wel eens de data regelmatig bij te werken, en soms zijn er ook mogelijkheden elders in het land. Je kunt me altijd even mailen of SMS-en of bellen op sonia@vannispen.net of 06 5100 5339.